ConNected februari 2008

Februari 2008

Het is inmiddels alweer even geleden dat je onze laatste nieuwsbrief hebt ontvangen. Maar... zoals je ziet zijn we weer terug!. Zoals je mogelijk al hebt gezien zijn wij ook voortdurend bezig de website te vernieuwen en het dienstenpakket voor je uit te breiden. Zo hebben wij nu een contact- en bestelformulier voor je online gezet! Heel handig en uiteraard snel te implementeren.


Winnaar vorige nieuwsbrief

And the winner is......

Zoals de vorige keer is vermeld vond er een verloting plaats van een aantal actieve websites binnen con-nect. De grote winnaar is geworden musicplace.nl!

Op musicplace.nl vind je informatie over Nederhop en artiesten. Check it out!

Overige winnaars:

Het Con-nect team feliciteert alle winnaars.


Nieuw! Een contact- en bestelformulier

Wij zitten niet stil en willen jou natuurlijk graag helpen met leuke en handige scripts voor je website. Zo hebben wij eind 2007 voor jullie al de Javascriptzoeker online gezet met meer dan 1000 leuke en handige javascripts en hebben we nu ons dienstenpakket op Con-nect uitgebreid met een contact- en bestelformulier.
Erg handig!

Via Con-nect kun je voor het bestelformulier gewoon je artikelen invoeren en "zoals je van ons gewend bent" krijg je een simpele code terug die je in je eigen website kunt plakken. Je zult zien, je formulier is online en je bezoekers kunnen bijvoorbeeld bestellingen bij je plaatsen!

De afhandeling van het formulier gebeurt via e-mail. Op con-nec.nl kun je een e-mail adres invoeren en op dit adres zullen bestellingen/reacties van het formulier binnen komen.


Handige tip: Voorkom SPAM

Ken je dat? Een dag niet in je mail gekeken en ze stromen weer binnen. Tientallen berichten (als het al geen honderden zijn) met informatie die jij helemaal niet nodig hebt. Het is de grootste ergernis van een webmaster want met name de mailadressen van je eigen website worden vaak aangevallen.

Maar hoe komt dat nou precies? Het is echt niet zo dat een spammer handmatig de adressen verzameld om eens lekker irritant te kunnen zijn. Nee, zij laten techniek voor zich werken en creëren bots die e-mailadressen op website automatisch herkennen. Erg lastig, want als je een eigen website hebt wil je graag je eigen contact informatie op je website hebben staan want je wilt graag dat er gereageerd wordt op je website. Op dat moment geef jij wel je e-mail adres bloot en dat wordt opgemerkt door een spam-bot.

Maar! Daar is nu een oplossing voor. Op: http://www.iconico.com/emailProtector/ kun jij je e-mailadres laten omzetten naar een code die door spam-bots niet wordt gelezen. Als je vervolgens op de website kijkt staat je e-mail adres wel gewoon te lezen.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je voert in het veld e-mail adress gewoon je mailadres in en er wordt een code gegenereerd die zichtbaar is in de velden eronder. Deze code plak je gewoon je webpagina en je zult zien dat op de website gewoon je e-mailadres wordt weergegeven.

Handig, simpel en veilig!


Jouw eigen inbreng

Graag horen wij van jou of er nog suggesties zijn voor bijvoorbeeld leuke scripts. Zit jij nou te wachten op dat ene script waarmee jouw website compleet wordt? Of misschien kun je wel heel goed programmeren en zou je graag je eigen scripts via con-nect online willen plaatsen.

Dat kan!

Via onze website kun je je suggestie insturen. Wij beoordelen vervolgens de aanvragen en gaan hiermee aan de slag. Mocht je je eigen suggestie al gerealiseerd hebben en wil je het op con-nect.nl plaatsen? Laat het ons dan weten! 
In deze con-nect-ed
1. Winnaar vorige nieuwsbrief
2. Nieuw! Formulieren
3. Handige tip: voorkom SPAM
4. Jouw eigen inbreng
 

Tips

Visitekaartjes
Kies nu in 3 stappen uit 42 ontwerpen, 250 visitekaartjes en ontvang een
visitekaarthouder GRATIS!

gratis visitekaarthouder

Artsen zonder Grenzen
Geef voor medische noodhulp wereldwijd en help ons levens redden!
Word donateur voor €2,50 per maand.

PC Consument
Het blad voor de actieve PC gebruiker! Ontvang tevens bij ieder nummer een GRATIS DVD.
10 nummers voor € 54,50

Klik hier om dit bericht door te sturen naar een vriend! Dank u wel!

Advertentie

 
Onze mailingen worden verzorgd door Wes4Umail.
Klik op het logo rechts om de voordelen van ons mailprogramma te bekijken.


ONS BERICHTEN AFMELDSYSTEEM
=========================
Ons afmeld systeem is volautomatisch! Uw emailadres wordt door gebruik te maken van deze afmeldlink snel en
veilig verwijderd uit de desbetreffende mailing-database. Na afmelding kan uw e-mailadres NIET meer worden gebruikt voor nieuwe e-mailberichten.

WAAR KOMT UW E-MAILADRES VANDAAN?
============================
Uw e-mailadres staat in onze database omdat u zich daarvoor heeft aangemeld of aangemeld bij Con-nect webservices.

WES4UMail is bedoeld als toevoeging van bedrijfsvoering en dienen goede aanbiedingen te bevatten of een
leuke services te bieden. WES4U BV en/of con-nect is niet aansprakeijk voor eventuele schade.
Voor eventueel ongemak bieden wij u onze oprechte excuses aan.